Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Natuurwandeling in het natuurgebied “Gerhagen”

1 september @ 13:00 - 18:00

Beste natuurliefhebbers,

Met veel plezier willen we jullie uitnodigen om op zondag 1 september deel te nemen aan de natuurwandeling te Tessenderlo in het natuurgebied “Gerhagen”. Onze goede vriend Lucien Hoekx (gids in wording voor natuurpunt Limburgse natuurgidsen) zal ons rondleiden en ons met specifieke algemene info overstelpen. Hieronder krijg je van ons al een paar sfeerbeelden te zien.

Hoogtepunt wordt het bezoek aan Pinnekenswijer met 2 prachtige vennen en een specifieke fauna en flora. Wie zelf een verrekijker heeft kan deze ook best meebrengen.

De wandeling zou starten om 14 uur en eindigen om 17 uur. Vertrekpunt is het Bosmuseum, Zavelberg 10, 3980 Tessenderlo (hier is een ruime parking aan de Merode poort tot het gebied). We stappen in totaal ongeveer 5 tot 7 km op goed begaanbare paden. Halfweg kan er iets gedronken worden in de kantine aan de Gerhagenvijver (hier zijn ook toiletten). Na afloop van de wandeling kan er eventueel ook nog iets gedronken worden in één van de cafés aan de parking.

We komen samen op de parking van de social. Mutualiteit te Aarschot waar we ons verdelen over de aanwezige auto’s en het vertrek naar Tessenderlo is voorzien om 13u15 of je gaat rechtstreeks, dat kan ook natuurlijk.

Berg Vrij !

Namens het bestuur

Gegevens

Datum:
1 september
Tijd:
13:00 - 18:00